VOETREFLEXOLOGIE
VZR-groot kopie
Last van burn-out, moeheid, maagklachten, indigestie, constipatie of diarree, hoofdpijn of migraine, slaapproblemen, pijnklachten, astma, oedeem, spier- en gewrichtspijnen? Doe het eens anders, gun jezelf een nieuwe kans en ga voor voetreflexologie!
De werking van de massage op de voeten is helend, ontspannend en vitaliserend. Deze methode wordt zowel gebruikt om beter te worden als om te relaxen. Meegenomen toch?
De voet is de spiegel van de mens. Alle organen en lichaamsdelen zijn door energiestromen met bepaalde reflexgebieden in de voet verbonden. Door het op een bepaalde manier masseren van deze gebieden (zones) gaan er reflexen via energiebanen naar deze organen of orgaanstelsels die met de betreffende reflexzones van de voeten corresponderen.
Het gevolg is dat opgehoopte afvalstoffen en levensprocessen, die zich hebben vastgezet, worden losgemaakt en de doorbloeding en de energiedoorstroming worden bevorderd.
Naast het afvoeren van afvalstoffen worden er door de voetreflexologie emoties verwerkt en geestelijke spanningen losgelaten.
Er komt ruimte, nieuwe levenskracht en warmte.

P.S.
Deze methode is niet bedoeld om medische of openbare gezondheidstoepassingen te vervangen, maar is bedoeld om een toevoeging te zijn, iets dat je zelf kan doen - voor jezelf.


PSYCHOZONEMASSAGE
psychozone-H kopie 2
Is een gespecialiseerde werkwijze van de voetreflexologie, die zich toelegt op het verbeteren van je geestelijk welzijn.
Via deze techniek kan er tegemoet gekomen worden aan de problematiek van eet- en slaapstoornissen, verslavingen, depressie, stress, angstaanvallen, hyperventilatie, contactmoeilijkheden, over- en hooggevoeligheid, menopauze, lichamelijke en geestelijke uitputting, burn-out, fibromyalgie, CVS, overgangsproblemen en zo meer.
Tijdens deze massage op je voeten, worden de reflexzones met de acupunctuurpunten verbonden zodat je psychisch en emotioneel evenwicht kan hersteld worden. Er wordt op de specifieke centra of psychozones gewerkt, afhankelijk van je psychische problematiek. Heb je gevoelige voeten, zoals bijvoorbeeld bij fybromyalgie, dan zal je deze psychozone massage als “zeer-goed-te-verdragen” ervaren. Door de psychozonemassage wordt je uitscheiding van gif- en schadelijke stoffen verhoogd. De doorbloeding in je ganse organisme wordt beduidend verbeterd. Je lichaam herstelt zich, werkt optimaler en je bereikt opnieuw je natuurlijk en harmonisch evenwicht. Deze psychozone massage kan gecombineerd worden met Bachbloesems, NieuweTijds Bloesems en/of etherische oliën, gelinkt aan je specifieke problematiek.

P.S.
Deze methode is niet bedoeld om medische of openbare gezondheidstoepassingen te vervangen, maar is bedoeld om een toevoeging te zijn, iets dat je zelf kan doen - voor jezelf.