UW GASTVROUW

Hallo lieve bezoeker,
ik ben uw gastvrouw en mijn naam is Marina
.

Ikke kopie 2
Iedereen heeft zijn verhaal, dit is het mijne.

Reeds als kind was ik een buitenbeentje. Ik was extra gevoelig aan de uitstraling van mensen. Ik pikte dadelijk de gevoelens en emoties van anderen op. Omdat ik in een “no-nonsens” gezin werd grootgebracht, wist ik niet beter dan wat ik voelde enkel van mijzelf was. Ik kon al deze gewaarwordingen niet plaatsen en gaandeweg trok ik een onneembaar bastion rond mij op.

Ondertussen maakte ik carrière en besteeg de sociale ladder. Vele moeilijkheden overwon ik. Hoge hindernissen waren geen probleem, ik nam ze allemaal. Ik eiste steeds meer van mijzelf, werkte bijna dag en nacht, vergat mijzelf, tot uiteindelijke het lijntje brak en ik in een burn-out terecht kwam.

In 1990 maakte ik voor het eerst kennis met het holistische/spirituele. Een andere visie op de gebruikelijke zaken aangaande natuur en gebeurtenissen. Ik, de ongelovige Thomas, die eerst moest zien en dan geloven, kwam in contact met spirituele zaken die plots iets openbaarden over mijn gevoeligheid en mijn innerlijke aard.

Ik verslond boeken over diverse onderwerpen, ging cursussen volgen, therapieën instuderen, en toetste alles aan hun haalbaarheid.

In het midden van de burn-out ben ik uiteindelijk gecapituleerd voor mijzelf. Ik heb het roer omgegooid en voor mijzelf gekozen. Ik besloot om datgene te gaan doen waar ik mij goed bij voelde en waarin ik mijn aangeboren talenten kon ontplooien. Ik vatte een 3-jarige studie van Holistisch Gezondheidscoach/Naturopaat & Voetreflexoloog aan, en slaagde met onderscheiding.
Ik ben lid van BeVo (Beroepsvereniging voor Voetreflexologisten) en volg jaarlijks bijscholingen, lezingen, seminaries en congressen.

Vanuit mijn eigen ervaring, en wetende, dat wie wil helpen, eerst zichzelf dient te helpen, heb ik veel geleerd. Ik ben nu klaar om jou de hand te reiken en samen met jou en je levensenergie aan de slag te gaan.

Wat doe ik als Holistisch Gezondheidscoach/Naturopaat/Voetreflexoloog en “Lichtwerker” eigenlijk?
Ik bekijk jouw klacht in zijn geheel: d.w.z. op fysiek, mentaal, emotioneel, en spiritueel vlak. Daarna ga ik na welke werkmethode bij jou past. Ik benader je probleem op een holistische wijze en ga jouw zelfgenezende werking (“licht”) opnieuw aanzwengelen.

Ik genees jou niet; jij bent het die het proces dient te volbrengen. Ik zorg er wel voor dat dit proces op gang komt en dat jij in je totaliteit (“licht”) opnieuw heel kunt worden. 


Welkom.

P.S.
Deze methode is niet bedoeld om medische of openbare gezondheidstoepassingen te vervangen, maar is bedoeld om een toevoeging te zijn, iets dat je zelf kan doen - voor jezelf.