REIKI
Reiki-H kopie 2
REI betekent universeel, onbegrensd  KI betekent levenskracht, levensenergie Reiki is een eeuwenoude kunst van helen door aanraken. Reiki herstelt het zelfhelend vermogen van de mens.
Waarom Reiki
Reiki is heel rustgevend, laadt je energie opnieuw op, laat je zorgen met een zucht los. Ben je toe aan opnieuw opladen tot op cellulair niveau, aan het laten wegglijden van je kopzorgen, je depressieve gevoelens afschudden, de stroom van de liefdegevoelens opnieuw te kunnen voelen, je helend vermogen op te krikken, dan is Reiki een fijne remedie om zachtjes al deze zaken voor je in orde te brengen. 

Hoe wordt Reiki gegeven 

De Reiki-gever heeft een aantal inwijdingen en lessen gevolgd om als doorgeefkanaal van Reiki te kunnen fungeren. De Reiki-gever stelt zich in verbinding met de universele energie door naar het alfa-niveau van bewustzijn te gaan en daar af te stemmen op de kosmische energie, zich ermee te verbinden en als kanaal dienstdoende deze energie via haar handen te laten stromen naar de klant. Door middel van handoplegging of door zich op afstand te focussen op degene die hulp vraagt, laat de Reiki-gever dan de energie via haar handen stromen. Ik werk dus niet met mijn eigen energie, maar tank bij het universum.
Hoe werkt Reiki De Reiki-gever geeft energie door en vervolgens bepaalt de ontvanger wat hij of zij ermee doet. De Reiki-gever reikt als het ware gereedschap aan. Lichaam en geest krijgen weer voeding. Daardoor ga je beter in je vel zitten en kunnen bepaalde klachten verminderen. Door de Reiki ga je ontspannen en als je ontspannen bent kun je je kwalen beter aan. Je lichaam en geest komen meer in balans, sterker, natuurlijker. Je lichaam gaat sneller reageren op invloeden, emoties, voedsel, te weinig rust, vastgeroeste gewoonten, omgeving enz. De geest zal op dezelfde wijze reageren. Je ziet beter wat je wel of juist niet wil. Je ziet je problemen als situaties die een oplossing met zich meedragen. Je krijgt keuzes. Je ziet ze nu helderder, minder vervormd door emotie, woede, onmacht. Je kan er iets mee doen. Het is een uitstekend instrument om stress te verminderen, een ogenblik voor jezelf te hebben.

P.S.
Deze methode is niet bedoeld om medische of openbare gezondheidstoepassingen te vervangen, maar is bedoeld om een toevoeging te zijn, iets dat je zelf kan doen - voor jezelf.


TACHYON
DEKRACHT-Tachyon kopie
Tachyonenergie komt voort uit het nulpunt-energieveld, de oerbron van het universum. Getachyoniseerde materialen, antennes van tachyonenergie, zijn prachtige gereedschappen om lichaam en geest in contact te brengen met hun optimale potentie. Ze hebben een indrukwekkend effect op elke levende structuur die uit evenwicht is geraakt en dus in chaos verkeert (pijn, veroudering, ziekte). 
Waarom?
Tachyonenergie wordt ingezet om te helen, te ontspannen, te herbronnen.  Tachyonenergie versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam.  Contact met tachyonen leidt tot orde, heling, verjonging en hogere ontwikkeling. Zo ervaar je een groter uithoudingsvermogen, betere studieresultaten en een verhoogd energiepeil. Bij veel ziekten zijn er prachtige resultaten: blokkades verdwijnen, je herstelt sneller na een operatie, van chronische vermoeidheid en van ontstekingen.  De cocoon Het belangrijkste instrument om tot stilte te komen en jezelf bij je echte, diepere ik te brengen, is de cocoon.  Hierbij liggen de materialen op een zodanige manier rond je lichaam, dat de natuurlijke verticale energiestroom geactiveerd wordt:
  • een band van 10 cm breed gaat verticaal over je lichaam, waardoor je lichaam in contact komt met de potentiële energiebron
  • getachyoniseerde silicadisks liggen onder je handen
  • getachyoniseerde silicadisks liggen aan je voeten
  • oogkussentjes met getachyoneerde silicabolletjes vervolmaken de cocoon
De manier waarop de materialen rond je lichaam gelegd zijn, creëert een dubbel effect: de werking die je hebt bij het gebruik van elke afzonderlijke tachyonantenne én het versterken van jouw natuurlijke verticale energiestroom.
Beleving en ervaring

  • elke cocoonsessie is een nieuwe ervaring
  • elke sessie brengt je een stapje dichter bij je ziel
  • elke sessie is een stapje dichter naar een lichaam gevuld met zuivere cellen
  • elke sessie heeft een potentie tot inzicht en creativiteit
  • elke sessie wordt een beetje intenser
Het mooie aan een cocoon is dat je nooit meer krijgt dan wat je aankunt.  Je voelt je eigen “ik” in de cocoon, jouw innerlijke kracht, jouw ziel die steeds meer ruimte inneemt. Stuk voor stuk zullen de geblokkeerde emoties plaatsmaken voor de zuivere energie die jij echt bent.

P.S.
Deze methode is niet bedoeld om medische of openbare gezondheidstoepassingen te vervangen, maar is bedoeld om een toevoeging te zijn, iets dat je zelf kan doen - voor jezelf.


MEDITATIE
meditatie kopie 2
Wat is meditatie?
Soms zit je hoofd en je lijf zo vol, dat het pijn doet.
Meditatie is naar binnenkeren. De buitenwereld even laten voor wat hij is. Terug naar de kern van jezelf gaan.
Hoe?
Mediteren is herbronnen op jezelf, even de stilte in.
Dat kan door middel van een geleide meditatie, waarbij je meegenomen wordt in een verhaal en waar je je diepere ik, je ziel, kan ontmoeten.
Je kan je innerlijk vrij laten stromen, waar je tot jezelf komt.
Resultaat
Na de meditatie geniet je van innerlijke rust, ontspanning, tevredenheid, een gevoel van thuiskomen.
De ware bedoeling van meditatie is verruiming van je bewustzijn.
Mits oefening kan je dit resultaat oprekken.

P.S.
Deze methode is niet bedoeld om medische of openbare gezondheidstoepassingen te vervangen, maar is bedoeld om een toevoeging te zijn, iets dat je zelf kan doen - voor jezelf.